14 feb 2008

Frases Míticas


Situación:

Forum de la web del ccd de xarxes

Alumno X dice:

Crec que no entenc correctament el concepte d'obligatori i opcional usat en aquesta assignatura. Concretament en la part de la Wiki.

El sentit comú em diu que la divisió d'apartats entre "obligatori" i "opcional" significa que n'hi ha prou amb superar (aprobar) els continguts obligatoris i que els opcionals influiran en la quantia de la nota però no en el fet de superar o no l'assignatura.

Aquesta intuició no s'ha complert en aquesta assignatura, donat que per aprovar-la calia treure 4,5 punts sobre 7 en les parts obligatòries de la Wiki. El que suposa que aquells que es conformen amb l'aprobat o bé que necessiten disposar del seu temps per assignatures (a priori) més criminals o, com és el meu cas, estem matriculats a més assignatures del recomanat i necessitem gestionar la dedicacció i que per tant deixavem de banda les parts opcionals per a intentar simplement, aprobar l'assignatura, en realitat necessitàvem treure un 6.5 sobre els punts de la part obligatòria per a aprobar.

Aquí acaba el meu "derecho al pataleo". Simplement he volgut senyalar que en tot moment tant jo com els meus companys de Wiki vem tenir la percepció d'estar fent el suficient per aprobar i ara tots estem suspesos. El sistema d'avaluació era poc transparent i hem estat sorpresos per un suspens ninja. D'haver un sistèma d'avaluació més transparent, haguessim pogut posar la mica d'esforç extra necessària per aprobar.

Ara ve la meva pregunta. Llegint amb cura la guia docent em trobo aquest paràgraf referit a l'avaluació en segona convocatoria:

"En aquesta segona convocatòria, els alumnes podran completar i/o corregir aspectes concrets del portafoli. També podran tornar a realitzar l'examen de coneixements. Hi ha aspectes de l'adquisició de competències que no poden ser avaluats a la segona convocatòria, com ara el treball continuat. Aquests aspectes caldrà haver-los superat durant la primera convocatòria."

En cas d'haver suspès únicament a casusa de la wiki, quin és el pas a seguir? Repetir la wiki? "corregir aspectes concrets del portafoli" o bé repetir l'exàmen? "Hi ha aspectes de l'adquisició de competències que no poden ser avaluats a la segona convocatòria, com ara el treball continuat".


Respuesta de J.Borrel


Benvolgut X (i companys suspesos del grup wiki 31),

Em sembla molt bé el que tu en dius "derecho al pataleo" i que jo, fent servir una expressió del meu poble, en dic "voler agafar a la vaca pels collons". No crideu a la confusió, no busqueu excuses fàcils.

Si esteu suspesos de la part d'avaluació continuada és senzillament perquè heu anat a mínims en l'apartat de qüestions (obligatòries), no heu fet pràcticament cap activitat (obligatòries) ni tampoc heu fet cap de vosaltres l'ampliació obligatòria.

Veniu el dia de la revisió, pactem com feu les parts obligatòries que no heu fet i a la segona convocatòria podreu aprovar.

Cordialment,


Comentario
No entiendo que un alumno se pueda dirigir en ese tono a los profesores, pero la respuesta de J.Borrell esta a gran altura con esa frase que entra en el ranking de frases míticas xDDD



1 comentario:

Anónimo dijo...

natReornord [url=http://www.freeteethwhiteningguide.com]tooth whitening[/url] Powyypeololoiviz [url=http://www.freecnatrainingguide.com]cna certification[/url] awcxscxsoude [url=http://cheapautoinsurancequotes.reviewsz.net]cheap auto insurance quotes[/url] aJtPyoiereveCav [url=http://cnatraining.reviewsz.net]free cna training[/url] reaegjearad [url=http://kindle3.reviewsz.net]amazon kindle[/url] uAidexfende [url=http://buymarijuanaseedsforsale.com]marijuana seeds[/url] neesxtetweerrm [url=http://keybankonline.reviewsz.net]key bank online banking[/url] Baqltpoorgett [url=http://tescocarinsurance.reviewsz.net]tesco auto insurance[/url] oordscchhearsiu [url=http://tescocreditcard.reviewsz.net]tesco credit card online[/url] Fertrorie [url=http://marijuanaseedsforsale.net]marijuana seeds[/url] natReornord [url=http://weedseedsforsale.com]weed seeds[/url] Wheehmmeepiptj [url=http://googlesniper2.reviewsz.net]google sniper[/url] Maacyxusssyhnjcc [url=http://suntrustonlinebanking.reviewsz.net]suntrust online banking[/url] Innogebof [url=http://westpaconlinebanking.reviewsz.net]westpac internet banking[/url] BiteEngidefen [url=http://deutschebankonline.reviewsz.net]deutsche bank online[/url] Kectbypence [url=http://huntingtononlinebanking.reviewsz.net]huntington bank[/url] uttettebrilky [url=http://bit.ly/gdT4wp]kindle[/url] Jemafarmged [url=http://tinyurl.com/65ymxpd]kindle 3[/url] hellathic [url=http://www.5z8.info/rickroll_zsn]kindle[/url] feerliseeDype [url=http://is.gd/QhnjL3]kindle[/url] stilimilsok [url=http://ow.ly/3QPRg]kindle 3[/url] ToortsofRoups [url=http://snipurl.com/1z3hhb]buy kindle[/url] mymnImpek [url=http://snurl.com/1z3hhb]amazon kindle[/url] Intectinfenia [url=http://adjix.com/6t6y]kindle[/url] Peabelobcow [url=http://1url.com/yo/]kindle 3[/url]